Respect, Plutonier adjutant Olteanu Rareș!

Sâmbătă, 30 Iulie 2022Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Respect  Plutonier adjutant Olteanu Rares | imaginea 1 “Ajută-i, Doamne!” - 112, ce urgență aveți?

— Sunt plutonier adjutant Olteanu Rareș de la Stația de Pompieri Țăndărei! În fața mea s-a produs un accident rutier! Vă rog să mă transferați la pompieri!
— Colegii dumneavoastră sunt pe fir. Unde s-a întâmplat?

— Sunt pe drumul către Țăndărei, acum am ieșit din Movila. Sunt 2 autoturisme implicate. Vă rog să rămâneți în telefon până fac evaluarea victimelor. Mai am puțin până la ei.
“Sper să fie toți în viață. Ajută-i, Doamne… “

— Sunt 4 persoane implicate, 2 bărbați și 2 femei. Trimiteți descarcerarea, ambele femei sunt încarcerate! Cele 2 victime sunt în stop cardio-respirator! Vă rog să vă grăbiți!
— Colegii dumneavoastră sunt pe drum!

— Domnule, mă auziți? Vreau să vă ajut. Ați avut un accident! Nu vă mișcați! Salvatorii sunt pe drum! “Dacă aș putea doar să o scot dintre fiare! Te rog, Doamne, dă-mi putere să îi ajut!”

Când au ajuns ajutoarele, Rareș era cu ochii în lacrimi.

— Nu am putut să le salvez! S-au ciocnit chiar pe partea lor. - Rareș, ai făcut tot ce ți-a stat în putință! Tu i-ai bandajat pe șoferi?
— Da, dar pe ele nu le-am mai putut ajuta!

Rareș este șef de tură la Țăndărei, are peste 10 ani vechime ca paramedic SMURD și multe misiuni de descarcerare. Cu toate acestea, sunt situații în care victimele accidentelor rutiere nu mai pot fi salvate. Respectați viața. Aveți grijă în trafic.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.