Respect, voluntar Marta Andreea!

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Respect  voluntar Marta Andreea | imaginea 1 Dăruire și empatie față de semeni, asta înseamnă să fii Salvator din Pasiune!

Era în drum spre Arad, când a observat că în fața ei, tocmai ce se produsese un accident rutier. Fără să stea pe gânduri, a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime și să se asigure dacă a sunat cineva la 112.

Marta Andreea, voluntară cu multe ore lucrate din timpul său liber alături de paramedicii SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, a sărit în ajutorul victimei unui accident rutier produs pe raza localității Zimandu Nou.

“Un participat la trafic mi-a spus că apelul la 112 a fost făcut și că în șanțul de pe marginea drumului există o persoană, motociclistul implicat în accident, care acuză dureri in zona toracelui. Am ajuns la victimă, i-am acordat primul ajutor, constând în evaluare primară și așezarea capului în ax.

Bărbatul era conștient și cooperant, așa că am comunicat permanent cu el, liniştindu-l până la sosirea paramedicilor SMURD care l-au transportat la spital.” Andreea este voluntară în cadrul programului “Salvator din Pasiune” de mai bine de un an. Este o profesionistă desăvârșită, dar, în primul rând, un om cu suflet mare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.