Salvată dintr-o clădire părăsită

Joi, 28 Iulie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Salvata dintr o cladire parasita | imaginea 1 Sunt pompieri, sunt salvatori, dar în primul rând sunt oameni, la fel ca voi. Le plac animalele și, când sunt chemați să salveze un suflet necuvântător, o fac la fel ca și cum ar fi vorba de o viață omenească.

Așa a fost și sâmbătă dimineață, 23 iulie a.c. Un apel la 112 anunța că intr-o clădire părăsită de 3 etaje se aude mieunatul unei pisici. În mai puțin de 5 minute, un echipaj al ISU „Delta” Tulcea a ajuns la fața locului, au evaluat situația și au intervenit pentru salvarea pisicuței.

Au sărit un gard ghimpat înalt de peste doi metri și au scotocit clădirea până au găsit-o. Era băgată sub niște scânduri și resturi de moloz. Deși era speriată, însetată și murdară, nu s-a opus pompierilor salvatori. Știa că urma să fie salvată! Și așa a fost! Doamna care a sunat la 112 a adoptat-o imediat ce salvatorul a adus-o în siguranță în brațele ei.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.