Salvatori în timpul liber

Joi, 28 Iulie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Salvatori in timpul liber | imaginea 1 Întâmplarea a făcut ca în acea zi, Ferencz, Stelian și Janos, fiind în timpul liber, să lucreze împreună în gospodăria unuia dintre ei, în satul Cornești, în momentul în care au auzit bubuitura.

“Haideți så mergem, cu siguranță s-a întâmplat ceva grav!” Și, într-adevăr, chiar așa a fost. Două autoturisme se izbiseră frontal.

Au acționat fără ezitare, iar în cel mai scurt timp au deconectat bornele mașinilor pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, au evacuat cele trei victime rezultate în urma impactului, iar până la sosirea echipajelor le-au acordat primul ajutor calificat.

Gestul lor pare neînsemnat, față de modul în care acționează în timpul serviciului, însă în situații similare acesteia, este nevoie doar de câteva secunde, decisive pentru deznodământul evenimentului.

Reprezentanţii ISU Mureş îi felicită și le mulțumesc, atât pentru gestul eroic din acea zi, cât și pentru exemplul pe care l-au dat comunității, acela de a nu rămâne indiferenți în situații critice precum aceasta!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.