Salvatori în timpul liber - Respect, Lotul sportiv al ISU Vâlcea!

Joi, 07 Iulie 2022Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Salvatori in timpul liber   Respect  Lotul sportiv al ISU Valcea | imaginea 1 Anagajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați, miercuri, 6 iulie a.c., în jurul orei 10.00, pentru salvarea a trei victime, rezultate în urma răsturnării unui autoturism, pe strada Râureni.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe ale SAJ și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. În urma producerii accidentului, cei trei ocupanți ai autoturismului au suferit multiple leziuni, aceștia fiind scoși din mașina răsturnată de către membrii lotului sportiv al ISU Vâlcea care se aflau în zonă, în drum spre o competiție la care urmau să ia parte.

Ocupanții autoturismului au fost predați echipajelor SAJ, pentru a fi transportați la UPU Vâlcea unde vor fi primi îngrijiri suplimentare.

Din echipa care a luat parte la salvarea persoanelor accidentate fac parte: Mr. Balan Adrian, Plt. adj.-şef Linta Eugen, Plt. adj. Ninciuleanu Tiberiu, Plt. adj. Oprea Teodor Alexandru, Plt. adj. Carstian Gheorghe, Plt. Butoi Ovidiu, Sg. maj. Valu Alin, Sgp. Peche Alexandru şi Plt. adj. Rădescu Alin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.