Un bărbat și-a pierdut viața în incendiul care i-a cuprins casa

Miercuri, 13 Iulie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un barbat si a pierdut viata in incendiul care i a cuprins casa | imaginea 1 Există situații în care salvatorii se simt neputincioși!

Joi după-amiază, 30 iunie a.c., la Santa Mare a fost unul dintre acele momente. Cu toate eforturile depuse, un bărbat de 62 de ani, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins casa.

Cu câteva ore înainte de a observa că locuința este cuprinsă în totalitate de flăcări, vecinii l-au văzut în curte, aprinzând mai multe resturi vegetale de lângă clădire. Lăsat nesupravegheat, focul s-a extins la construcție.

Pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Ștefănești și Trușești l-au căutat în casa mistuită de flăcări, mai bine două ore. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat, într-una dintre camere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.