Un cioban fericit - Pompierii i-au salvat ieduțul!

Miercuri, 13 Iulie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Un cioban fericit   Pompierii i au salvat iedutul | imaginea 1 Sâmbătă de dimineaţă, 9 iulie a.c., în timp ce se afla cu ovinele la păscut pe raza localității Săceni, un cioban a observat lipsa unui ieduț care parcă fusese înghițit de pământ.

Și nu era departe de adevăr, el fiind găsit căzut într-o fântână, la cca. 10 m adâncime, luptându-se să trăiască, deoarece putea să se înece în apa acesteia. Și pentru că nu putea face nimic să-l ajute, ciobanul a sunat la 112, solicitând ajutorul pompierilor. Știa de la televizor că aceștia sunt oamenii pe care te poți bizui în orice situație!

Așa a și fost! La fața locului a ajuns rapid un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Salvatorii au verificat adâncimea fântânii și, după ce au sesizat că spațiul le permitea să coboare cu ajutorul scării, în câteva minute au și reușit să scoată ieduțul la suprafață.

Fericirea se putea citi pe chipul ciobanului, care le-a transmis salvatorilor că a avut încredere în ei tot timpul și le-a mulțumit din suflet pentru ajutorul oferit! Pompierii și-au luat rămas bun de la acesta, cu satisfacția că au reușit să salveze încă o viață!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.