Voluntar ISU în sprijinul semenilor - Respect, Petronela!

Sâmbătă, 02 Iulie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Voluntar ISU in sprijinul semenilor   Respect  Petronela | imaginea 1 Marți seara, 28 iunie a.c., la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că a izbucnit un incendiu de amploare la o casă în localitatea Surduc.

Petronela H., o voluntară foarte implicată și cu vechime în unitate, desfășura o activitate de recenzare în localitatea Surduc. A observat rapid incendiul care se manifesta și se extindea cu repeziciune la acoperișul casei și s-a deplasat imediat la locul evenimentului unde a întâlnit proprietara locuinței.

Aceasta se afla într-o evidentă stare de șoc și făcuse un atac de panică. Voluntara nu a mai stat pe gânduri și a început să îi acorde măsurile de prim ajutor necesare victimei (o femeie de aproximativ 45 de ani) în astfel de situații, după care a fost preluată de echipajul SMURD sosit la fața locului.

Spiritul de empatie şi solidaritatea sunt elemente umane care îi uneşte și îi motivează pe pompieri să acționeze permanent în sprijinul semenilor aflați în dificultate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.