Weekend de foc pentru pompierii mehedinţeni

Sâmbătă, 30 Iulie 2022Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Weekend de foc pentru pompierii mehedinteni | imaginea 1 Pompierii mehedințeni au acționat, la sfârşit de săptămână, 22 - 24 iulie a.c., pentru stingerea a 43 incendii, 36 dintre acestea izbucnite la vegetație uscată, pe raza a 19 unități administrativ-teritoriale.

Incendiile au cuprins 405 hectare de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș, dar și 16 hectare de pădure de salcâm și litieră.

La misiunile de limitare și stingere a incendiilor de vegetație uscată au participat și voluntari din cadrul SVSU Corcova, SVSU Butoiești, SVSU Șimian, SVSU Jiana, dar și un echipaj de jandarmi care a asigurat perimetrul la un incendiu din zona centurii ocolitoare a municipiului.

În localitatea Salcia, incendiul s-a manifestat la aproximativ 1000 metri pătrați de vegetație uscată și s-a extins la o anexă gospodărească. Acesta s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de circa 85 de ani, care a suferit arsuri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.