Au salvat un pui de barză căzut din cuib și un căţel căzut în fântână

Miercuri, 10 August 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Au salvat un pui de barza cazut din cuib si un catel cazut in fantana | imaginea 1 Pompierii salvează nu doar oameni, ci orice suflet în pericol! De la accidente, la case sau vegetație uscată în flăcări, pompierii nu se uită înapoi, ci pornesc în viteză pentru a salva vieţi.

Astfel, pompierii argeșeni au răspuns, joi, 4 august a.c., solicitărilor de salvare a unui pui de barză căzut dintr-un cuib și a unui patruped căzut într-o fântână.

Prima intervenție s-a derulat pe strada Turcești din municipiul Pitești, unde pompierii de la Detașamentul Pitești, cu ajutorul autospecialei pentru salvare de la înălțime, au readus puiul de barză în cuib.

Și tot ei, pompierii argeșeni, au acționat în comuna Dârmănești, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână cu o adâncime de circa 15 m.

Salvatorii s-au deplasat imediat la locul indicat, iar cățelul a fost extras cu succes din fântână, fără leziuni, cu ajutorul trepiedului cu scripete și a cordițelor din dotarea autospecialei.

După ce l-au mângâiat și s-au jucat puțin cu el, salvatorii l-au înnmânat stăpânului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.