Cinci pompieri hunedoreni s-au luptat cu incendiile din Franța

Vineri, 26 August 2022Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Cinci pompieri hunedoreni s au luptat cu incendiile din Franta | imaginea 1 Lt. col. Bibarț Claudiu, Plt. adj.-șef Nicoară Cosmin, Plt. adj. Țârlea Dănuț, Plt. adj. Gabor Gabriel și Plt. adj. Gavrilă Sorin sunt cei cinci salvatori hunedoreni care timp de o săptămână s-au luptat cu incendiile de vegetație din Franța.

Alături de alți 72 de pompieri români, pompierii hunedoreni au făcut parte din modulul specializat de intervenție care a acordat sprijin autorităților franceze, misiunile lor constând în identificarea și lichidarea focarelor ascunse, precum și protejarea locuințelor aflate în vecinătate.

Reprezentanții ISU Hunedoara le adresează felicitări dragilor camarazi pentru modul în care și-au făcut datoria și de această dată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.