Flăcările au cuprins un imobil din Turda

Marți, 23 August 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Flacarile au cuprins un imobil din Turda | imaginea 1 Pompierii Detașamentelor Turda și 1 Cluj-Napoca au avut parte de o misiune dificilă și în dimineața zilei de vineri, 19 august a.c.

Astfel, au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un imobil cu o suprafață de cca 3000mp de pe Aleea Durgău din municipiul Turda. Apelul a venit în jurul orei 6.30, iar echipajele operative au găsit imobilul, cu funcțiuni mixte, cuprins în totalitate de flăcări. Elementele din lemn ale structurii au dus la propagarea cu repeziciune a incendiului într-un timp foarte scurt.

Timp de mai bine de patru ore, pompierii celor două detașamente s-au luptat pentru limitarea și lichidarea focarelor incendiului folosind cinci autospeciale de stins incendii, o autoscară, o mașină suport logistic și o ambulanță SMURD, dislocată preventiv la fața locului. Intervenția echipajelor de pompieri a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Reacția rapidă a personalului din obiectiv a contat foarte mult pentru evacuarea în siguranță a imobilului și pentru faptul că nu au fost persoane rănite, drept pentru care reprezentanții ISU Cluj le adresează felicitări pentru modul cum au gestionat această situație!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.