Gospodărie în pericol din cauza utilizării unei afumătoare improvizate

Marți, 23 August 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Gospodarie in pericol din cauza utilizarii unei afumatoare improvizate | imaginea 1 Gospodăria unor cetățeni din Copșa Mică a fost în pericol din cauza utilizării unei afumătoare improvizate.

Un incendiu a izbucnit miercuri, 17 august a.c., la o anexă gospodărească din Copșa Mică, ca urmare a jarului în contact cu grăsimea alimentelor aflate la afumat. Afumatoarea se afla în interiorul unei anexe gospodărești, iar lângă aceasta era situat un adăpost de animale în care erau 5 porci.

Pompierii militari medieșeni au intervenit prompt cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, alături de voluntarii SVSU. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă și amenința adăpostul de animale.

Intervenția rapidă a salvatorilor a condus la evacuarea și salvarea celor cinci porci, dar și la salvarea casei de locuit ce era lipită de anexă. Din nefericire, un iepure a fost găsit mort. Au ars anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 80 mp și diverse instrumente agricole și bunuri gospodărești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.