Incendiu devastator în cimitir

Sâmbătă, 06 August 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendiu devastator in cimitir | imaginea 1 Aproximativ 20 de tone de deșeuri menajere și 500 mp de lăstăriș și mărăciniș au ars, vineri seară, 29 iulie a.c., în cimitirul din localitatea Vărăști.

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași și Punctului de Lucru Greaca au ajuns în cel mai scurt timp la fața locului și au reușit să limiteze propagarea flăcărilor la solarele din apropiere și la o locuință. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui foc în aer liber, lăsat nesupravegheat.

Pompierii reamintesc faptul că folosirea focului deschis în locuri cu pericol de incendiu, pe timp de caniculă sau de vânt este interzisă. Incendiile se pot extinde într-un timp foarte scurt, pot afecta culturile agricole, locuințele, fondul forestier sau, în cele mai grave situații, pot provoca și victime.

Incendiu devastator in cimitir | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.