Incendiu generalizat la trei case şi două anexe

Luni, 15 August 2022Bacau
Sursa Foto: Facebook ISU Bacau

Incendiu generalizat la trei case si doua anexe | imaginea 1 În cursul nopții de miercuri spre joi, 11 august a.c., pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină pe Calea Bârladului, în urma unui apel care anunța producerea unui incendiu la o casă de locuit și propagarea acestuia la proprietățile învecinate.

De urgență, la fața locului, au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că incendiul se manifestă generalizat la nivelul a trei case și două anexe, pe o suprafață de aproximativ 350 mp.

De la locul intervenției, ambulanța SAJ a preluat o persoană de sex masculin cu arsuri de gradul 1 si 2 pe cca. 45% din suprafața corpului. Cauza probabilă de producere a incendiului este utilizarea focului deschis în spații închise.

Incendiu generalizat la trei case si doua anexe | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.