Incendiu intenţionat într-o gospodărie vrânceană

Marți, 02 August 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu intentionat intr o gospodarie vranceana | imaginea 1 Un incendiu a cuprins, în noaptea de joi spre vineri, 29 iulie a.c., o anexă din satul Râmniceni, comuna Măicănești. Apelul care anunța evenimentul a fost primit la numărul unic de urgență 112, imediat după miezul nopții, în jurul orei 00:20.

În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Focșani, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și pompierii voluntari aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Măicănești, cu o autospecială de stingere.

La momentul sosirii echipajelor, ardeau generalizat o anexă și bunurile depozitate în interior, mai mulți baloți de furaje și un tractor. Echipajele de stingere au acționat pentru localizarea focarelor și limitarea pagubelor, reușind să lichideze incendiul în limitele găsite, după aproximativ 2 ore de luptă cu flăcările.

În urma evenimentului provocat cel mai probabil ca urmare a folosirii intenționate a sursei de aprindere, au ars: o anexă de aproximativ 80 mp construită din lemn și învelitoare din tablă, un tractor, o betonieră și aproximativ 500 de baloți de furaje. 𝑫𝒊𝒏 𝒇𝒆𝒓𝒊𝒄𝒊𝒓𝒆, 𝒏𝒖 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒊̂𝒏𝒓𝒆𝒈𝒊𝒔𝒕𝒓𝒂𝒕𝒆 𝒗𝒊𝒄𝒕𝒊𝒎𝒆 𝒔𝒂𝒖 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆 𝒓𝒂̆𝒏𝒊𝒕𝒆.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.