Incendiu violent la acoperişul unui imobil din Bucureşti

Luni, 15 August 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu violent la acoperisul unui imobil din Bucuresti | imaginea 1 Marţi dimineaţa, 9 august a.c., pommpierii bucureşteni au intervenit în strada Poliției, sectorul 5 al Capitalei, pentru stingerea unui incendiu violent, produs la acoperișul unui imobil P+3+P.

Pentru a împiedica extinderea incendiului s-a intervenit, cu promptitudine, atât din exteriorul imobilului, cât și din interiorul acestuia.

Din cauza suprafeței mari afectate, forțele de intervenție au fost gradual alocate către locul intervenției.

La fața locului au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuaţi, din imobilul afectat de incendiu, 25 de locatari.

Dintre aceștia, trei au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi cu atac de panică și unul expus la fum. Din fericire, niciunul nu a necesitat transportul la spital.

Se adresează felicitări tuturor pompierilor pentru lecția de curaj demonstrată și în această zi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.