Intervenție contracronometru pentru salvarea unui bărbat

Marți, 30 August 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Interventie contracronometru pentru salvarea unui barbat | imaginea 1 Un bărbat de 43 ani din localitatea Mașcăteni, a fost salvat de pompieri, dintr-o fântână adâncă de aproximativ 12 metri, în urma unei intervenții contracronometru. S-a întâmplat joi seară, 25 august a.c. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 20.00, de familie.

Acesta a coborât în fântână pentru a recupera o găleată. Frânghia cu care era legat s-a rupt și a căzut în gol. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii specifice, dar și o ambulanță SJA. La sosirea forțelor de intervenție, bărbatul era conștient și cooperant.

Întrucât spațiul era îngust, pompieri au coborât o scară și așa bărbatul a reușit să ajungă la suprafață. Acesta a fost evaluat din punct de vedere medical de către echipajul SJA, iar cadrele medicale au hotărât că nu trebuie să fie transportat la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.