Intervenție pentru salvarea unui cal căzut într-o groapă de trei metri

Luni, 15 August 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie pentru salvarea unui cal cazut intr o groapa de trei metri | imaginea 1 În data de 09 august a.c., ora 04.18, un echipaj de pompieri militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară a fost solicitat să acţioneze cu o autospecială de descarcerare pe raza localităţii Săpunari, pe strada Cimitirului, într-o gospodărie cetăţenească, pentru salvarea unei cabaline căzute într-o groapă cu o adâncime de aproximativ 2,5-3 metri.

Salvatorii au ajuns rapid la faţa locului şi au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva groapă neacoperită, folosind echipamentele de salvare, un troliu și mai multe role de furtun de tip B şi C, cu care au reușit să asigure și să extragă cabalina fară probleme deosebite.

Intervenţia a durat aproximativ două ore şi 40 de minute, cabalina fiind redată proprietarului fără a suferi vreo vătămare corporală.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.