Intervenții în urma ploilor abundente

Vineri, 26 August 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Interventii in urma ploilor abundente | imaginea 1 În urma ploilor abundente ce au căzut în după-amiaza și în seara zilei de 23 august a.c., pompierii au fost solicitați să intervină în următoarele situații:

✔️ evacuarea apei din două curți, în municipiul Giurgiu, pe străzile Negru Vodă, pe o suprafață de 50 mp și Pietrelor, pe o suprafață de 10 mp. Au acționat echipaje din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu două autospeciale și două motopompe transportabile;

✔️ îndepartarea a cinci copaci căzuți pe partea carosabilă, pe DN 5 și DJ 507, în localitățile Braniștea, Daia, Remuș și Gostinu. Au acționat echipaje din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu patru autospeciale dotate cu accesorii specifice pentru a degaja crengile copacilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.