Ion, Gabriel și Emilian, trei pompieri care au acționat rapid și cu prezență de spirit!

Vineri, 26 August 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Ion  Gabriel si Emilian  trei pompieri care au actionat rapid si cu prezenta de spirit | imaginea 1 Cei trei se întorceau de la o misiune și au văzut în fața lor o coloană de mașini, traficul era blocat…

Emilian i-a spus colegului să pornească sirena ambulanței SMURD. Erau convinși că s-a produs un accident. Au parcurs repede câteva sute de metri și au ajuns la locul în care au găsit patru mașini avariate și mulți oameni strânși în jurul lor.

Imediat au văzut un bărbat cu traumatism în zona feței. Și-au împărțit sarcinile, Ion și Gabriel i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului, iar Emilian a identificat alte șapte persoane implicate în accident. Au anunțat evenimentul în dispecerat și au solicitat ajutor din partea colegilor.

În timp ce verificau mașinile, salvatorii au observat că iese fum de sub bancheta uneia dintre acestea și au acționat cu un stingător pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu. Evenimentul a avut loc marți, 23 august a.c., pe drumul DN72, în apropierea localității Dragodana, județul Dâmbovița. Din fericire, toți cei opt pasageri nu au fost răniți grav, fiind în stare bună.

Plutonier adjutant Gheorghe Emilian, plutonier adjutant Neacșa Gabriel și plutonier major Neagu Ion sunt pompieri în cadrul ISU Dâmbovița de mai bine de 15 ani, timp în care s-au aflat în slujba oamenilor care au avut nevoie de ajutorul lor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.