Pompierii mureșeni s-au întors acasă

Vineri, 26 August 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pompierii mureseni s au intors acasa | imaginea 1 𝐃𝐮𝐩ă 𝟕 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐮𝐩𝐭ă 𝐜𝐮 𝐟𝐨𝐜𝐮𝐥 î𝐧 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐦𝐚𝐫𝐚𝐳𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐳𝐢 ș𝐢 𝟒 𝐳𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦, 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐦𝐮𝐫𝐞ș𝐞𝐧𝐢 𝐬-𝐚𝐮 î𝐧𝐭𝐨𝐫𝐬 𝐚𝐜𝐚𝐬ă!

Luni, 22 august a.c., în jurul orei 19:00, colegii i-au întâmpinat pe cei 9 pompieri salvatori participanți în cadrul modulului de intervenție dislocat în sprijinul Franței, în contextul incendiilor de pădure devastatoare. Le-au urat bun venit acasă, î-au felicitat și se mândresc cu ei că fac parte din marea familie a pompierilor mureșeni!

Și pentru că orice experiență și misiune, pentru un pompier, este un motiv de perfecționare, li se poate citi pe chipuri satisfacția cu care s-au întors acasă, înapoi la datorie, mai curajoși, mai pregătiți: Col. BUHĂIANU Cristian; Plt. adj.-șef TĂTAR Eugen; Plt. adj. TODUȚ Raul; Plt. adj. BOAR Adrian; Plt. adj. CÎMPEAN Marius; Plt. adj. POP Daniel; Plt. adj. MOLDOVAN Septimiu; Plt. maj. GHERMAN Ionuț; Plt. maj. RAD Radu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.