Respect, Cristian!

Marți, 23 August 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Respect  Cristian | imaginea 1 În ultimul timp, aglomerația de pe DN29A, între Suceava și Botoșani, a devenit ceva obișnuit, însă atunci când vezi în față și oameni agitați, devine clar că ceva s-a întâmplat.

Cristi, pompierul sucevean, se afla și el într-una dintre mașinile aflate în trafic. Cum a văzut agitația a și pornit spre locul accidentului.

“Sunați la 112! - Cu ei vorbesc!” “Foarte bine! Vă rog să le transmiteți că sunt 2 mașini implicate, în care se află 4 persoane. Într-una dintre mașini, cele 2 persoane sunt blocate, iar mașina riscă să cadă în șanțul de pe marginea drumului. Va fi necesară descarcerarea.”

”- Gata! Sunt pe drum! - Mai chemați pe cineva! Trebuie să stabilizăm neapărat mașina. - Să îi scoatem afară! - Nu! Le putem face mai mult rău! Când ajung pompierii îi vor extrage în siguranță!”

Când au sosit echipajele de salvatori, Cristi împreună cu alți doi tineri au echilibrat mașina și au vorbit tot timpul cu cele două victime. “Cei 2 sunt răniți destul de grav! Bărbatul este încarcerat, iar femeia este blocată în interior și nu poate ieși singură.”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.