Respect, Plt. adj. Pop Cristian și Plt. adj. Fodor Răzvan!

Sâmbătă, 06 August 2022Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Respect  Plt  adj  Pop Cristian si Plt  adj  Fodor Razvan | imaginea 1 Pompierii militari, salvatori și în timpul liber! Plt. adj. Pop Cristian și Plt. adj. Fodor Răzvan au intervenit, luni, 1 august a.c., pentru salvarea unei victime rezultate în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În jurul orei 10:40, aflându-se în timpul liber, cei doi pompieri au observat la un moment dat un accident rutier în localitatea Sândominic. Dând dovadă de prezență de spirit, au oprit imediat pe marginea drumului să verifice dacă este nevoie de sprijinul lor.

Este acel sentiment de curaj și determinare pe care-l poartă orice salvator. Au acționat fără ezitare, deoarece într-unul din cele două autoturisme se afla un bărbat, ce avea nevoie imediat de ajutor.

Cu profesionalism, împreună cu echipajul SAJ, au reușit extragerea victimei din autoturism și acordarea primului ajutor calificat. Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă.

Reprezentanţii ISU Harghita adresează mulţumiri colegilor care, prin implicare și spiritul lor civic, au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate…“Pentru ca alții să trăiască”!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.