Respect, voluntar Sebastian!

Miercuri, 10 August 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Respect  voluntar Sebastian | imaginea 1 Atunci când nu este voluntar pe una dintre ambulanțele SMURD, își ajută colegii de la stingere.

Miercuri, 3 august a.c., când se afla împreună cu mai mulți prieteni, a observat un fum dens în depărtare și autospecialele care se îndreptau spre acel loc. “Îmi pare rău, dar nu mai pot sta. Plec după ei, colegii mei au cu siguranță nevoie de ajutor.”

Casca și costumul de protecție le avea în portbagaj, așa că a pornit direct spre locul incendiului. Vegetație uscată și deșeuri ardeau pe o suprafață cât vezi cu ochii. Tânărul Sebastian s-a remarcat ușor. Era peste tot unde a fost nevoie de el.

La întrebarea de ce poartă mereu cu el casca și costumul de protecție, Sebastian a răspuns: “A fost o bucurie imensă pentru mine când le-am primit. Le țin cu mine tocmai pentru ocazii ca asta, să pot ajunge mai repede unde este nevoie de mine.”

El este Sebastian, are doar 19 ani și este voluntar ISU Arad din 2019. Această misiune să fie și cea care îi va decide drumul spre o carieră alături de salvatori. A demonstrat că este un adevărat “Salvator din Pasiune”.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.