Salvator cu suflet mare - Respect, Plutonier major Ilă Marius Cristinel!

Marți, 02 August 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Salvator cu suflet mare   Respect  Plutonier major Ila Marius Cristinel | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, în după-amiaza zilei de 25 iulie a.c., la o anexă gospodărească, care s-a extins cu repeziciune și la acoperișul locuinței, aflate în localitatea Țițești.

Întâmplarea a făcut ca un vecin să cunoască faptul că Marius este pompier și l-a alertat cu privire la producerea incidentului. Imediat după ce a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112, deși se afla în timpul liber, a plecat în fugă pentru a sări în ajutor.

În cel mai scurt timp posibil a ajuns la locul evenimentului și a lucrat cot la cot cu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni, pentru a ajuta la limitarea cât mai rapidă a flăcărilor amenințătoare.

În momentele în care colegii întindeau furtunurile, deoarece știa că în astfel de situații orice secundă contează, Marius, alături de alți oameni de bine, s-a folosit de o găleata cu ajutorul căreia aducea apă dintr-un recipient și o folosea pentru a ține flăcările sub control.

Ca orice pompier responsabil, a dat dovadă că nu este salvator doar la serviciu, ci chiar și în timpul liber. Acesta a demonstrat, încă o dată, că pompierii sunt oameni în slujba semenilor și în orice moment este nevoie, sunt alături de cei aflați în dificultate.

Plutonierul major Ilă Marius Cristinel face parte din familia ISU Argeș din anul 2006, iar cu acest prilej repzentanţii ISU Argeş îi adresează felicitări și îi mulțumesc atât pentru gestul său eroic din acea zi, cât și pentru exemplul pe care l-a dat comunității.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.