Trei hectare de litieră de pădure au ars într-o localitate giurgiuveană

Marți, 30 August 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Trei hectare de litiera de padure au ars intr o localitate giurgiuveana | imaginea 1 Aproximativ trei hectare de litieră de pădure au ars, miercuri după-amiază, 24 august a.c., în localitatea Crânguri. Flăcările au fost observate târziu și din cauza vântului incendiul s-a extins. Când au ajuns pompierii acesta se manifesta în mai multe focare, fiind vorba și despre vegetație uscată și deșeuri menajere.

Aceștia au reușit să localizeze și să stingă incendiul după o oră și jumătate, fiind sprijiniți de pădurari și de reprezentanți ai Primăriei Singureni.

Pentru stingerea tuturor focarelor au acționat 11 pompieri din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Gărzii de Intervenție Colibași și Detașamentului Giurgiu, cu trei autospeciale de stingere. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un foc în aer liber, lăsat nesupravegheat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.