Veste bună în zi de Sărbătoare

Vineri, 19 August 2022Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Veste buna in zi de Sarbatoare | imaginea 1 O nouă misiune contracronometru a paramedicilor de la Stația de Pompieri Beclean. O femeie în vârstaă de 37 de ani a fost scoasă din stop cardiorespirator, luni dimineață, 15 august a.c., în stațiunea Figa.

Dan, Cristian și Bogdan sunt cei trei paramedici care au reușit, după câteva minute de aplicarea protocolului, să pornească inima unei mame a trei copilași.

După stabilizare, femeia a fost transportată de echipajul de terapie intensivă mobilă la spitalul din Bistrița…iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește șansele de recuperare completă.

“Soțul doamnei ne-a mulțumit și ne-a intrebat pe toți cum ne cheamă. Bănuiesc de ce, pentru că nici eu nu o sa uit niciodată asta…”, a mărturisit Bogdan, unul din echipa de paramedici.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.