Vieți salvate, în drum spre muncă

Marți, 02 August 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Vieti salvate  in drum spre munca | imaginea 1 Trei colegi de la Detașamentul de Pompieri Constanța-Port au fost primii care au intervenit la un accident rutier produs chiar în fața lor.

Cei trei se aflau în drum spre unitatea pe care o deservesc, urmând să intre în tură, când, în fața lor, un autoturism s-a izbit de bordură, a intrat în coliziune cu un altul, apoi s-a răsturnat.

“— Oprește, repede! Haideți să vedem cum sunt persoanele din mașini!
— Ai grijă! Curge combustibil pe bateria mașinii! Scoatem bornele, apoi facem extracția de urgență a victimei!”

“— Gata? Trebuie să o scoatem de aici imediat! Aduceți-mi un cuțit să tai centura de siguranță! Este prinsă cu capul în jos și pierde mult sânge!
— Gata! Stai liniștit! Ești în afara pericolului. Uite, vin și colegii mei în sprijin. Totul va fi bine!”

Felicitări, Plt. maj. Bogdan Becu, Plt. maj. Tudor Albu și Plt. maj. Marius Beleșică – Detașamentul de Pompieri Constanța-Port! Sunt pompieri cu ștate vechi pe SMURD și Descarcerare, iar modul prompt și siguranța cu care au acționat au dus la salvarea a două vieți!

Vieti salvate  in drum spre munca | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.