Incendii gestionate optim de pompierii giurgiuveni

Duminică, 11 Septembrie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Incendii gestionate optim de pompierii giurgiuveni | imaginea 1 Pompierii giurgiuveni au fost la datorie, 24 de ore din 24, pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, aceștia au intervenit pentru stingerea a opt incendii, în următoarele localități:

✔️ Gostinari - incendiul s-a produs, miercuri după-amiază, 7 septembrie a.c., pe un teren extravilan, unde se afla o anexă improvizată. Fiind observat târziu, aceasta a ars în totalitate. Au acționat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

✔️ Herăști - au ars aproximativ 6 ha de vegetație uscată, mărăciniș și deșeuri menajere, în mai multe focare. Au acționat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca și Gărzii de Intervenție Colibași, cu două autospeciale de stingere. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza unui foc în aer liber lăsat nesupravegheat.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.