Incendiu generalizat la o casă, din cauza unui scurtcircuit

Vineri, 02 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu generalizat la o casa  din cauza unui scurtcircuit | imaginea 1 În intervalul 26 - 28 august a.c., misiunile pompierilor sălăjeni au vizat un număr de 46 de intervenții, care au fost reprezentate de cazuri medicale S.M.U.R.D., incendii, asigurare măsuri P.S.I. și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Sâmbătă noaptea spre duminică, 28 august a.c., la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un incendiu la casă din localitatea Poarta Sălajului.

La intervenție s-a deplasat imediat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Sânmihaiu Almașului și unul din cadrul Detașamentului Zalău, care au constatat că incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars acoperișul și podul casei pe circa 80 mp, au fost afectate camerele și o serie de bunuri din imobil. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.