Incendiu izbucnit la biserica ortodoxă dintr-o localitate sălăjeană

Miercuri, 21 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Incendiu izbucnit la biserica ortodoxa dintr o localitate salajeana | imaginea 1 Joi după-masă, 15 septembrie a.c., Secția Șimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un lăcaș de cult (biserica ortodoxă Sfântul Ioan Botezătorul ) din localitatea Crasna.

Au intervenit în sprijin Detașamentul Zalău și pompierii serviciilor voluntare pentru situații de urgență ale localităților Crasna și Bănișor.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta atât în interiorul bisericii, dar și la acoperiș, fiind degajată o mare cantitate de fum.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp, la altar și la acoperișul bisericii. Pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului, nefiind identificate victime.

După mai multe ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.