Incendiu violent într-o gospodărie din municipiul Botoșani

Miercuri, 21 Septembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Incendiu violent intr o gospodarie din municipiul Botosani | imaginea 1 Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă, 17 septembrie a.c., într-o gospodărie de pe strada strada Trandafirilor, din municipiul Botoșani.

O magazie de lemne a fost cuprinsă de flăcări și exista pericolul ca incendiul să se extindă la două case. Alarma a fost dată chiar de fiica proprietarei, în vârstă de de 14 ani, care a fost trezită din somn de fratele ei, de 5 ani. Cei doi au ieșit din casă, până la sosirea forțelor de intervenție.

În cel mai scurt timp, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, au ajuns la fața locului.

Aceștia au constatat că anexa, care era lipită de casă, ardea în totalitate, cu degajări mari de fum. Flăcările au cuprins și acoperișul casei, dar și o parte din acoperișul locuinței vecinilor. Incendiul a fost localizat și s-a acționat pentru înlăturarea efectelor. Intervenția a fost una extrem de dificilă din cauza accesului greoi la focar, dar și a distanței mici dintre construcții.

Un bărbat, în vârstă de 82 de ani, vecin cu proprietarii casei, a suferit un atac de panică, fiind evaluat de echipajul SMURD. Fiind stabil, acesta nu a necesitat transportul la spital. Și cei doi copii au fost evaluați de către echipajul SAJ, neavând probleme de sănătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.