Intervenție salvatoare într-un carambol cu 5 mașini

Marți, 13 Septembrie 2022Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Interventie salvatoare intr un carambol cu 5 masini | imaginea 1 Abia ieșiseră din Cluj, după două săptămâni de misiune.

Mergeau câte doi într-o mașină, spre județele lor. Locotenent-colonel Vereș Radu și Căpitan Gavrilaș Alin către Maramureș, iar Căpitan Pop Ruben și Locotenent Seserman Paul la Bistrița-Năsăud. Circulau în coloană și nu au înaintat prea mult, că traficul s-a și blocat.

“— Nu este cam devreme pentru un ambuteiaj? Oare ce o fi în față? - Cei din față parcă ocolesc ceva, pare a fi un accident! Trag pe dreapta! Eu iau trusa din mașină, tu fă-le semn și colegilor din spate!
— Da, am văzut de ce ați oprit! Luăm și noi trusa medicală și venim!”

“— Ce ați pățit? Cine este rănit? - Nu știu, că și noi ne-am oprit să vedem despre ce este vorba… - Dar ați sunat la 112? Sunt totuși 5 mașini implicate în accident! - Noi nu, poate ceilalți care au mai oprit. - Alin, vorbește și cu colegii să ne ajute, trebuie să identificăm victimele și să fluidizăm traficul, că așa nimeni nu va putea ajunge aici!”

Cât timp doi dintre colegi au sunat la 112 și au mai dispersat mulțimea oprită, ceilalți i-au găsit pe toți cei implicați în accident.

“— Vă rog să nu vă mai mișcați! Dați-mi voie să vă ajut! - Vă rog, soțul este lovit cam tare, nici nu poate sta în picioare. - Paul, trebuie să îi oprim sângerarea! Ține-i tu capul drept, cât îl bandajez. Ajutorul a sosit în scurt timp, iar dintre cei 8 adulți și 1 copil implicați în accident, doar 3 au necesitat transport la spital.”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.