Misiune contracronometru în căutarea unei bunici dispărute

Marți, 13 Septembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Misiune contracronometru in cautarea unei bunici disparute | imaginea 1 1 ofițer, 20 subofițeri și 6 voluntari, cu două șenilate și zece autospeciale de primă intervenție și comandă din cadrul subunităților de intervenție ale I.S.U. Timiș au participat, vineri după-amiază, 9 septembrie a.c., la salvarea unei femei în vârstă de 68 ani, rătăcite între localitățile Făget și Bichigi.

Împreună cu aceștia, la căutări au participat 2 pădurari și 6 polițiști. Locul de întâlnire al echipajelor de intervenție angrenate în această misiune a fost orașul Făget. Căutările s-au desfășurat înspre zona de pădure, pe o suprafaţă de peste 4 kilometri pătrați.

În sprijinul lor, un elicopter SMURD a survolat deasupra zonei, iar câinele de căutare-salvare, Astor, care este atestat M.A.I din anul 2017, s-a alăturat misiunii. După aproximativ 3 ore de căutări, pe drumul spre satul Povergina, persoana a fost găsită. Aceasta le-a spus salvatorilor că s-a rătăcit, neamintindu-și drumul de întoarcere spre casă.

De îndată a fost predată unui echipaj SMURD pentru a fi evaluată. Din fericire, nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital. Misiunea salvatorilor s-a încheiat cu bine. Vârstnica a fost predată fiicei ei și s-a întors acasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.