Misiune de salvare a unei pisici căzute într-o fântână

Duminică, 11 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Misiune de salvare a unei pisici cazute intr o fantana | imaginea 1 În intervalul 02-04 septembrie a.c., misiunile pompierilor sălăjeni au vizat un număr de 33 de intervenții, care au fost reprezentate de cazuri medicale S.M.U.R.D., incendii, înlăturare a efectelor meteorologice periculoase, asigurare măsuri PSI la evenimente sportive și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

Sâmbătă după-masă, 3 septembrie a.c., la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că o pisică a căzut într-o fântână în localitatea Băbeni.

La intervenție s-a deplasat imediat un echipaj din cadrul Secției Jibou, care a constatat că animalul se afla într-o fântână la o adâncime de aproximativ 4-5 metri. Cu toate acestea, pompierii au intervenit cu succes și animalul a fost salvat și predat proprietarului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.