Mobilizare de forțe pentru salvarea unei persoane rătăcite în pădure

Vineri, 23 Septembrie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Mobilizare de forte pentru salvarea unei persoane ratacite in padure | imaginea 1 Marți după-masă, 20 septembrie a.c., la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel în care era anunțat faptul că o persoană vârstnică (de sex feminin) s-a rătăcit în pădure, între localitățile Bizușa și Perii Vadului.

Echipaje de căutare (de la Garda Ileanda și Detașamentul Zalău), împreună cu echipaje ale poliției, personal de la Ocolul Silvic Ileanda și mai mulți localnici au început imediat căutările.

Persoana a fost găsită cu ajutorul unui vehicul de teren (UTV) al I.S.U. Sălaj, într-un timp foarte scurt timp, iar echipajul SMURD a asistat-o medical la fața locului, fără a fi nevoie de transportul acesteia la spital.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.