Respect, Adrian!

Marți, 13 Septembrie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Respect  Adrian | imaginea 1 Vineri, 9 septembrie a.c., pompierul brașovean Adrian se deplasa într-o misiune către localitatea Făgăraș.

Între localitățile Mândra și Șercaia, pe DN 1, a văzut un microbuz răsturnat. Nu a stat pe gânduri, a oprit imediat mașina pe partea dreaptă și s-a deplasat repede către persoanele care reușiseră să iasă din microbuz. Acesta a scos persoanele din șanțul unde mașina se răsturnase și le-a condus într-un loc sigur. Ulterior, a examinat toate cele 7 persoane aflate în microbuz.

După ce s-a asigurat că nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale, Adrian s-a deplasat împreună cu șoferul să deconecteze bornele bateriilor și să verifice dacă mașina are scurgeri de carburant. Din fericire, nu au existat victime, o singura persoană a suferit un atac de panică.

Respect  Adrian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.