Respect, Dragoș și Ionuț!

Marți, 13 Septembrie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Respect  Dragos si Ionut | imaginea 1 Dragoș și Ionuț au plecat din Brașov spre zona Făgărașului. Aveau de efectuat un control la un operator economic. La un moment dat, în fața lor, au văzut 2 autoturisme avariate. Imediat, Dragoș a apăsat butonul de avarii, a tras pe dreapta și a oprit autoturismul.

“Hai să vedem ce s-a întâmplat”, a spus Ionuț colegului care îl însoțea. Cele două autoturisme erau avariate, iar în interior, pe scaunul din dreapta, era un bărbat: “Scoate bornele autoturismului, verifică dacă sunt scurgeri de carburant și hai repede să vedem în ce stare este victima. Eu sun la 112.”

Imediat evenimentul a fost anunțat: “- Domnule, mă auziți? Vă doare ceva? Puteți să miscați picioarele, mâinile? - Vă aud. Pot să le mișc, dar mă doare rău spatele. - Rămâneți în pozțtia aceasta și încercați să nu vă mișcați, colegii noștri sunt pe drum.”

“Ionuț, vezi cum se simte și soția domnului.” Doamna era în afara autoturismului: “- Doamnă vă doare ceva, sunteți bine? - Mă doare puțin pieptul și zona gâtului, cred că de la centura de siguranță.”

La scurt timp au ajuns și echipajele medicale specializate și Dragoș cu Ionuț și-au continuat drumul spre Făgăraș. Înainte de a pleca, au auzit o voce caldă: “Vă mulțumesc mult, băieți! Să vă dea Dumnezeu sănătate!”

Poate mulți dintre dumneavoastră ați fi scos victima din autoturism, dar având în vedere că bărbatul acuza dureri în zona coloanei și spatelui, este recomandat să nu mișcăm victima și să așteptăm întervenția echipajelor medicale specializate pentru a nu provoca leziuni și mai grave.

Ionut și Dragoș sunt doi tineri care lucrează în cadrul Inspecției de Prevenire. Chiar dacă mulți dintre noi am fi procedat la fel, cei doi salvatori merită din plin felicitări pentru reacția promptă și împlicarea de care au dat dovadă!

Respect  Dragos si Ionut | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.