Respect, Plutonier adjutant-șef Pavel Buzgău!

Miercuri, 21 Septembrie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Respect  Plutonier adjutant sef Pavel Buzgau | imaginea 1 Acum câteva luni, pompierul de la Detașamentul Dej, Plutonier adjutant-șef Pavel Buzgău se afla în concediu împreună cu familia. Evident, un adevărat salvator nu se gândește la timpul său liber dacă trebuie să ajute pe cineva.

Așa se face că Pavel a intervenit din proprie inițiativă la un incendiu care a cuprins o locuință lângă pensiunea unde era cazat. Împreună cu un alt pompier de la ISU Maramureș, dejeanul a scos din casa inundată cu fum două femei și le-a predat în siguranță echipajelor medicale.

Pentru faptele sale de eroism, plutonierul adjutant șef Pavel Buzgău a primit, în semn de apreciere, o plachetă din partea Inspectorului-șef al ISU Cluj, General de brigadă Ion Moldovan. De asemenea, Instituția Prefectului - Județul Cluj i-a înmânat o diplomă cu ocazia Zilei Pompierilor.

Respect  Plutonier adjutant sef Pavel Buzgau | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.