Respect, Sergent major Coman Lucian!

Vineri, 02 Septembrie 2022Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Sergent major Coman Lucian | imaginea 1 Luni, 29 august a.c., în timp ce se întorcea dintr-o călătorie, pe drumul care leagă localitățile Gherla și Cluj, 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒂̆𝒕𝒐𝒓 𝒂𝒖𝒕𝒐 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒅𝒓𝒖𝒍 𝑫𝒆𝒕𝒂𝒔̦𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 1 𝒅𝒆 𝑷𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓𝒊 𝑻𝒊𝒎𝒊𝒔̦𝒐𝒂𝒓𝒂, 𝑠𝑒𝑟𝑔𝑒𝑛𝑡 𝑚𝑎𝑗𝑜𝑟 𝐶𝑂𝑀𝐴𝑁 𝐿𝑢𝑐𝑖𝑎𝑛 a fost martorul unui accident rutier.

Coliziunea frontală s-a produs între două autoturisme în care se aflau 5 persoane. Cu spirit civic înzestrat, pompierul i-a spus prietenei sale, Andreea, care este asistentă medicală: “𝑻𝒓𝒆𝒃𝒖𝒊𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒐𝒑𝒓𝒊𝒎 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒊𝒎.” Astfel, cei doi au făcut echipă bună, acordând primul ajutor medical victimelor, până la sosirea forțelor de intervenție.

De asemenea, salvatorul a asigurat măsurile P.S.I., decuplând bornele bateriilor de la ambele autoturisme, astfel încât evenimentul produs să nu aibă urmări negative. Lucian nu este la prima intervenție de acest fel. El este paramedic SMURD încă din anul 2006, iar echipei I.S.U. Timiș s-a alăturat în decembrie 2021.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.