Salvarea unui cățeluşe căzute într-o fântână

Duminică, 11 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Salvarea unui cateluse cazute intr o fantana | imaginea 1 Marți, 6 septembrie a.c., ora 23.05, un echipaj de căutare-salvare din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina a fost solicitat să acționeze pe raza localităţii, pe strada Lăcrămioarei, pentru salvarea unui cățeluşe căzute într-o fântână aflată la marginea unei proprietăţi (la poartă), care avea o adâncime de aproximativ 20 de metri.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit rapid pentru extragerea animalului şi folosind echipamentele de salvare şi mijloace de protecţie individuală şi de respirat.

În acest caz, unul dintre pompierii din echipajul de căutare-salvare a coborât în fântână după ce s-a echipat corespunzător şi, folosind o scară şi cordiţe de salvare, a reușit să extragă cățeluşa fără probleme deosebite. Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ 15 minute, cățeluşa fiind extrasă fără a suferi vreo vătămare corporală.

Salvarea unui cateluse cazute intr o fantana | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.