Un cățel a rămas captiv între țevile de canalizare

Duminică, 11 Septembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Un catel a ramas captiv intre tevile de canalizare | imaginea 1 Viața unui cățel s-ar fi putut sfârși în chinuri, fără intervenția pompierilor arădeni. Un cățel a rămas captiv între țevile de canalizare depozitate în curtea unei societăți comerciale din județul Arad.

Nu se știe cât s-a zbătut pentru a se elibera sau cât timp a petrecut acolo, dar luni, 5 septembrie a.c., i-a surâs norocul, atunci când un angajat al societății l-a observat și a chemat pompierii. Cățelul era epuizat și părea că renunțase la lupta pentru viață. Ceea ce nu a știut el este că pompierii nu renunță, iar pentru ei, fiecare viața contează.

În ciuda faptului că intervenția a fost dificilă, deoarece țevile voluminoase trebuiau îndepărtate cu grijă, astfel încât cățelul să nu se rănească, după aproximativ 30 de minute, acesta a fost eliberat în siguranță. Cățelul a rămas în grija persoanei care a sunat la 112 și care a decis să îl adopte.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.