Doi bărbați s-au prăbușit cu un motodeltaplan

Marți, 11 Octombrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Doi barbati s au prabusit cu un motodeltaplan | imaginea 1 Pompierii sibieni au fost solicitați în cursul zilei de sâmbătă, 8 octombrie a.c., să intervină pentru a salva doi bărbați, care s-au prăbușit cu un motodeltaplan în timpul unui zbor de agrement.

Intervenția a fost una destul de dificilă, prăbușirea având loc într-un lan de porumb, dar cu toate acestea în mai puțin de 10 minute după alertarea pompierilor, cei doi bărbați au fost evaluați și erau în siguranță.

Salvatorii i-au stabilizat și le-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, apoi au fost transportați de urgență la spital. Rănile suferite de cei doi necesită îngrijiri de specialitate, fiind vorba de fractură și multiple traumatisme. Intervenția promptă a pompierilor le-a salvat viața. Nu ne mai rămâne decât să le urăm sănătate și recuperare rapidă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.