Incendiu la un imobil dintr-o localitate vrânceană

Sâmbătă, 29 Octombrie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu la un imobil dintr o localitate vranceana | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Focșani a intervenit miercuri dimineață, 26 octombrie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil situat pe str. Hotarului din comuna Câmpineanca.

La fața locului au acționat șase echipaje, respectiv: 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la camera centralei, cuprinzând o suprafață de circa 50 mp. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite însă, în urma evenimentului au ars: circa 50 mp din acoperișul de la camera centralei și bunurile aflate în interior.

Cauza probabilă care a generat incendiul: scurtcircuit electric. Nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite. Pentru siguranța locuinței sau gospodăriei dumneavoastră:

❌ 𝑵𝑼 𝒖𝒕𝒊𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕̦𝒊 𝒊𝒏𝒔𝒕𝒂𝒍𝒂𝒕̧𝒊𝒊 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 (𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒄𝒕𝒐𝒓𝒊, 𝒑𝒓𝒊𝒛𝒆, 𝒊̂𝒏𝒕𝒓𝒆𝒓𝒖𝒑𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆, 𝒕𝒂𝒃𝒍𝒐𝒖𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒏𝒕̧𝒆, 𝒑𝒓𝒆𝒍𝒖𝒏𝒈𝒊𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒕𝒄.) 𝒔̧𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒖𝒎𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒊 (𝒅𝒆 𝒐𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒇𝒆𝒍) 𝒄𝒖 𝒅𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕̧𝒊𝒖𝒏𝒊 𝒔𝒂𝒖 𝒊𝒎𝒑𝒓𝒐𝒗𝒊𝒛𝒂𝒕̧𝒊𝒊. 𝑼𝒕𝒊𝒍𝒊𝒛𝒂𝒕̦𝒊 𝒏𝒖𝒎𝒂𝒊 𝒂𝒑𝒂𝒓𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂̆ 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒂̆ 𝒐𝒎𝒐𝒍𝒐𝒈𝒂𝒕𝒂̆! ❗️ 𝑵𝑼 𝒔𝒖𝒑𝒓𝒂𝒔𝒐𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂𝒕̧𝒊 𝒓𝒆𝒕̧𝒆𝒍𝒆𝒍𝒆 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒇𝒐𝒍𝒐𝒔𝒊𝒓𝒆𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒂̆ 𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒐𝒓 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒖𝒎𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.