Incendiu major produs la hale de depozitare din Voluntari

Miercuri, 19 Octombrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Incendiu major produs la hale de depozitare din Voluntari | imaginea 1 Joi, 13 octombrie a.c., s-a produs un incendiu la spațiile de depozitare din localitatea Voluntari. Acesta a fost localizat. Suprafața afectată de incendiu a fost de aproximativ 5000 mp.

Prin intermediul a două buldoexcavatoare au fost realizate deschideri în ambele hale, pentru oprirea propagării flăcărilor, astfel fiind protejate restul bunurilor depozitate.

Au acționat 20 de autospeciale de stingere din cadrul ISU București-Ilfov și 3 autospeciale din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Voluntari.

Pentru avertizarea populației aflată în proximitatea zonei de manifestare a incendiului a fost transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-Alert.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.