Incendiul care s-a transformat într-o tragedie pentru 16 suflete

Vineri, 21 Octombrie 2022Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Incendiul care s a transformat intr o tragedie pentru 16 suflete | imaginea 1 Luni, 17 octombrie a.c., in jurul orei 15.00, s-a anunțat incendiul ce urma a se transforma într-o tragedie pentru 16 suflete. Focul izbucnit într-o locuință de pe raza localității Mușcelușa, comuna Siriu, s-a propagat rapid punând în pericol și vecinătățile.

Salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu și Detașamentului de Pompieri Buzău au lucrat peste 17 ore cot la cot cu SVSU Siriu și cetățenii localității pentru stingerea flăcărilor ce au produs pagube semnificative pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați.

Cu toate că misiunea pompierilor a fost dificilă, aceasta a fost ușurată de intervenția excepțională a cetățenilor ce au manifestat curaj, empatie și spirit civic, fiind o mare mână de ajutor! Pe această cale conducerea inspectoratului le mulțumește tuturor voluntarilor pentru efortul depus pe parcursul intervenției!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.