Patru cățeluși, salvați dintr-un canal adânc de trei metri

Vineri, 14 Octombrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Patru catelusi  salvati dintr un canal adanc de trei metri | imaginea 1 Dacă ar putea să vorbească, cei patru căței din brațele pompierilor botoșăneni ar spune că sunt cei mai norocoși…și, de luni, 10 octombrie a.c., cei mai iubiți.

Norocoși, pentru că după ce au căzut într-un canal adânc de trei metri, au fost salvați de pompieri.

Iubiți, deoarece au fost adoptați imediat ce au fost scoși. Nimeni nu știe cum au ajuns acolo și nici cât timp au așteptat să fie aduși la suprafață.

Luni dimineață, un bărbat care lucrează în zonă i-a auzit și a sunat după ajutor. Chiar dacă erau speriați, s-au dovedit a fi prietenoși, mai ales că s-au simțit în siguranță în brațele pompierilor.

Trei au fost luați de o fetiță și mama ei, care treceau întâmplător prin zonă, iar unul de către pompieri. Felicitări tuturor pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.