Respect, Andrei, Ionuț și Ghiță!

Marți, 25 Octombrie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Respect  Andrei  Ionut si Ghita | imaginea 1 Andrei, Ionuț și Ghiță, pompieri în cadrul Detașamentului de Pompieri Carei, au ieșit dimineață din tura de serviciu și în drumul lor spre casă, în localitatea Moftin, au observat un nor de fum.

“Băieți, hai să mergem să vedem!” Cei trei colegi, ajungând la locuința de unde ieșea fumul, au realizat că acoperișul casei ardea. “Eu sun la 112, voi intrați să vedeți dacă nu e cineva în casă!”, exclamă Andrei.

Ghiță și Ionuț au intrat în locuință și au scos două persoane din incendiu. Persoanele dormeau și fără intervenția promptă a colegilor deznodământul putea fi trist. Ei au intervenit până la sosirea colegilor pentru limitarea propagării incendiului și au sprijinit forțele de intervenție în lichidarea acestuia. Doar după finalizarea intervenției, aceștia și-au reluat drumul către familiile lor.

“Noi am făcut un lucru normal și cu siguranță oricine ar fi intervenit ca și noi”, au relatat la unison cei trei colegi. Colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare este onorat că are șansa de a fi colegi cu ei, își exprimă mândria și le mulțumește în primul rând pentru modestia de care dau dovadă. “Unele medalii se agață de suflet, nu pe haină.”

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.