Respect, Marius Ciocodeică!

Marți, 11 Octombrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Respect  Marius Ciocodeica | imaginea 1 „Nu-i acum momentul pentru filmat! Sună la 112!”

De abia ieșise din Botoșani, când a văzut în față cisterna perpendicular pe șosea. Era singur, dar știa ce are de făcut. Două mașini lovite erau lângă cisternă. Una dintre ele era goală și șoferul era în stare bună, dar în cea de-a doua se vedea un bărbat.

„Domnule, mă auziți? Vreau să vă ajut!”, a strigat Marius. „Vă rog, uitați-vă spre mine!”. În acest timp, alte persoane s-au apropiat de mașină. „Ați sunat la 112?” - „Ce să mai sun? Hai să îl scoatem!” - „Ce faceți cu telefonul? Nu-i acum momentul pentru filmat! Sunați la 112! Eu intru în mașină! Nu încercați să îl scoateți! Îi puteți face mai mult rău!”

Cum a urcat în spatele bărbatului, i-a și simțit respirația, iar după ce i-a stabilizat capul, a început să își revină. „Ce s-a întâmplat? Ce este aici? Vreau să ies! Lasă-mă să ies!” - „Vă rog să nu vă mișcați! Sunt aici să vă ajut. Puteți să îmi spuneți dacă vă doare ceva? Ați avut un accident.”

Marius i-a vorbit și l-a liniștit până i-au sosit colegii. Din fericire, deși mașina fusese destul de grav avariată, chiar pe partea șoferului, bărbatul a scăpat fără leziuni grave. Când a ieșit și Marius din mașină, un bărbat îl aștepta cu mâna întinsă:

„Nu știu dacă vă mai amintiți, dar acum 3 ani mi-ați salvat viața! Eram și eu într-o situație asemănătoare! Soția v-a recunoscut!” Probabil că nu are rost să vă spunem că lui Marius i s-au umplut ochii de lacrimi. Acestea sunt cele mai mari satisfacții din viața oricărui salvator.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.